Neno vízgép Aqua - sokkal több, mint vízgép!

Cikkszám: MTTF-5902479672335
Gyártó: Neno
Szerezhető hűségpontok: i
225
Elérhetőség: 5 db raktáron
Várható szállítás: 2024. május 28.
Szállítási díj: Ingyenes
Kívánságlistára teszem
Neno vízgép Aqua - sokkal több, mint vízgép! 44.990 Ft
44.990 Ft
Menny.:db
Neno vízgép Aqua - sokkal több, mint vízgép!
44.990 Ft
Menny.:db

Leírás

Neno vízgép Aqua - sokkal több, mint vízgép!
 
A Neno Aqua egy multifunkciós gép, mellyel nem csak tejet tudsz melegíteni, vagy hűteni, de akár vizet is, így amikor már babád felnőtt, akkor is tudod használni a készüléket. A készülék képes melegíteni, hűteni, de akár egy általunk beállított hőfok megtartására is képes. Beépített LED lámpával rendelkezik, így akár sötétben is eltudod készíteni gyermeked számára az ételt, nem kell attól tartanod, hogy felébred.

A Neno Aqua egy olyan készülék, amelyet használhatsz melegítésre, hűtésre, forralásra. A beállított vízhőmérskélet megtartására is képes a készülék. A Neno Aqua készülék alkalmas tápszerek készítéséhez is.

A Neno Aqua készülék hőmérséklet tartó funkcióval ellátott. Az érintőpanelen csak ki kell választanod a kívánt funkciót, majd a és a - gombokkal be tudod állítani a kívánt hőmérsékletet. (38°C és 85°C között). A készülék főzési és melegítési funkcióval rendelkezik. Először automatikusan felforralja a vizet 100°C-ra, majd a vizet a beállított hőmérsékletre melegíti.

A Neno Aqua készülék nem csak melegítési, de hűtési funkcióval is rendelkezik. Ha gyorsan le kellene hűteni a vizet a tápszerhez szükséges hőmérsékletre, akkor válaszd ki a vízhűtés opciót a készüléken.

A Neno Aqua készülékkel könnyedén tudsz éjszaka is tejet készíteni kisbabádnak anélkül, hogy a család többi tagját felébresztenéd. A beépített LED lámpa lehetővé teszi, hogy akár sötétben is könnyedén elkészítsd a kívánt ételt. A kék fény nem fogja még a babádat sem felébreszteni.

Az idő minden édesanyának nagyon fontos. Éppen ezért a Neno Aqua, egy egyszerű készülék, felesleges alkatrészek nélkül, mely lehetővé teszi a könnyű tisztítást is.

A Neno Aqua percek alatt felforralja, felmelegíti és lehűti a vizet. A készülék gyors működése lehetővé teszi, hogy időt takaríts meg, és gyorsan elkészítsd a tejet gyermeked számára. Az egyszerű és áttekinthető érintőpanel jól látható gombokkal van ellátva, mely biztosítja a készülék egyszerű kezelését.

A Neno Aqua készülék hőmérséklet beállítással rendelkezik, így bármilyen hőmérséklet kiválasztható a víz felmelegítéséhez, vagy lehűtéséhez. Ez a tartomány 38-85°C között van. A főzési módban a készülék automatikusan 100°C-ra melegíti fel a vizet. A kijelző nagy méretének, és háttér világításának köszönhetően könnyedén letudod olvasni az azon kijelzett értékeket.

A Neno Aqua tervezésénél szem előtt tartották a funkcionalitást, a maximális hatékonyságot, illetve a vonzó megjelenést is. A készülékkel készíthetsz a teádhoz forró vizet, így nem csak akkor tudod használni, amikor kicsi a babád, hanem akár a későbbiekben is.

Méretek: 13,6 × 22 × 25,8 cm
Áramellátás: 220V-240V, 50/60Hz
Teljesítmény: 800W
Maximum kapacitás: 1,1 liter
Méretek: 136x220x258 mm
Nettó tömeg: 1,17 kg
Bruttó súly: 1,45 kg
Kábelhosszúság: 100 cm
Doboz méretei: 25,5x17x29,7 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!

Hasonló termékek

Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem