Rólunk

 

Szeretettel üdvözlünk az EMBEXY oldalán.

Köszönjük, hogy ellátogattál hozzánk, köszönjük, hogy kíváncsi vagy rá, kik is vagyunk.

Az EMBEXY 100%-ban magyar tulajdonban lévő webáruház, az elfoglalt és tudatos vásárlók oldala.

TE IS ELFOGLALT VAGY, úgy érzed, hogy sosincs elég időd semmire és senkire? Az EMBEXY-nél mi minden erőnkkel arra törekszünk, hogy elégedett legyél termékeinkkel, szolgáltatásainkkal, illetve, hogy KÖNNYŰ, GYORS ÉS KELLEMES LEGYEN A VÁSÁRLÁS az oldalunkon.

Célunk, hogy segítségedre legyünk a mindennapokban, időt, energiát és pénzt takarítsunk meg számodra, ezért a széles körű és minőségi termékkínálat mellett szolgáltatásaink magas színvonalára is odafigyelünk.

Termékválasztékunkat tudatosan úgy alakítjuk, hogy minél több termékcsoportból találj kedvedre valót, megtaláld az ajándékozásra, szabadidő eltöltésére alkalmas termékek mellett a mindennapokhoz szükséges tartós árucikkeket is.

Válogass kedvedre többezer termékünk közül. Ha hétköznap 14:00 óráig leadod megrendelésed és a terméknél azt látod, hogy raktáron van, akkor már másnap a kezedben tarthatod a csomagod!

Környezettudatos és jövőtudatos szemléletmód jellemzi csapatunkat (többen vegetáriánusok is vagyunk smiley), éppen ezért törekszünk minél több termékcsoportban az ökológiailag könnyen vagy legalább könnyebben lebomló termékeket is felkutatni.

Környezettudatosak vagyunk a csomag összekészítésben is, mindig a legoptimálisabb típusú és méretű csomagolóanyagot választjuk, éppen ezért a lehető legkevesebb térkitöltő anyagot használjuk, dobozaink biztonságosak, nem lehet őket észrevétlenül kinyitni, illetve ragasztó helyett egy beakadó fület használunk (ez nem csak környezettudatos, hanem emiatt látszik is, ha csomagolás után felbontásra kerül wink).

Termékpalettánk a vevői visszajelzések alapján folyamatosan változik, bővül, ezért javasoljuk, hogy térj vissza oldalunkra és nézz körül az EMBEXY-n újra meg újra meg újra. Ha pedig valamilyen termékcsoportot hiányolsz, kérjük, írj ügyfélszolgálatunknak a hello@embexy.hu e-mail címre.

Miért válaszd az EMBEXY-t?

yes mert magyarországi raktárral rendelkező webáruház: gyors kiszállítást vállalunk,

yes mert óriási a raktárkészletünk,

yes mert segítőkész, szakértő ügyfélszolgálattal rendelkezünk,

yes mert kényelmes, egyszerű fizetni nálunk, sőt, nálunk van utánvétre is lehetőség

yes mert 30 napos pénzvisszatérítési garanciát vállalunk,

yes mert kedvező árakra törekszünk, nem csak termék, de szállítás terén is,

yes mert rendszeres és vonzó ajánlattal várunk.