Bőröndök

Legyen szó üzleti útról, nyaralásról vagy hosszú hétvégéről, a megfelelő bőrönd elengedhetetlen a kényelmes és stresszmentes utazáshoz. Webáruházunk "Bőröndök" kategóriája széles választékot kínál, hogy minden utazási igényt kielégítsen. Könnyű és tartós anyagok, praktikus kialakítások és különböző méretek biztosítják, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb bőröndöt.

Rendezés:
Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem

Mi alapján válasszunk az utazótáska felhozatalból?

A minőségi utazótáska egyszerűbbé teszi a közlekedést és minden elfér benne, amire szükség lehet az otthontól távol. A tavasszal együtt elérkezett az utazás, a hosszabb-rövidebb kirándulások ideje. Nemcsak az úti cél kiválasztására érdemes ilyenkor hangsúlyt helyezni, hanem a megfelelő táskára is. A hátizsákokat főként a férfiak kedvelik, a nők inkább a gurulós bőröndöket részesítik előnyben. Akár szettben, többféle méretet is magába foglaló bőrönd kollekcióra is eshet a választás, ezeket külföldi utazás alkalmával szintén kiválóan ki lehet használni.

Utazótáska: ha a méret számít

Autóval történő közlekedés alkalmával telepakolhatjuk a csomagtartót, de egy hosszú hétvégére felesleges a fél lakást magunkkal vinni. A praktikusan elhelyezhető, megfelelő kialakítással rendelkező utazótáska tömegközlekedés alkalmával egyenesen nélkülözhetetlen, de az autózás kényelme mellett sem elhanyagolható a szerepe. A tapasztalatok szerint, a legtöbben a méret, a megjelenés és az alapanyag alapján döntenek a vásárláskor. Az időtálló minőség is lényeges, hiszen a hátizsákot, gurulós bőröndöt nem szeretné az ember évente cserélni. Míg a kézitáskák a hétköznapokban bizonyulnak kényelmesnek, addig városnézés, túrázás során inkább szeretjük, ha szabadon vannak a kezeink. A hátizsákok és az ismét divatba jött övtáskák ezt teszik lehetővé. A mellkason, az oldalt vagy háton is viselhető, több zsebbel ellátott övtáskák jól passzolnak a sportos, laza öltözékhez és kifejezetten divatosnak számítanak. Több napig tartó utazás során ne maradjon otthon az utazótáska sem, amiben minden szükséges dolog helyet kaphat! Itt a tavasz, irány a természet!