Neno mellszívó kiegészítő csomag Aris

Cikkszám: MTTF-5902479672526
Gyártó: Neno
Szerezhető hűségpontok: i
35
Elérhetőség: 10 db raktáron
Várható szállítás: 2024. június 20.
Szállítási díj: 690 Ft
Kívánságlistára teszem
Neno mellszívó kiegészítő csomag Aris 6.990 Ft
6.990 Ft
Menny.:db
Neno mellszívó kiegészítő csomag Aris
6.990 Ft
Menny.:db

Leírás

Neno mellszívó kiegészítő csomag Aris
 
A Neno ARIS pótalkatrész készlet, minden Neno mellszívó modellhez kompatibilis, és az alkatrészek nagyon egyszerűen cserélhetők. Ne feledd, hogy a készülék használata után mindig forrald fel azokat a részeket, amelyek az anyatejjel érintkeztek.

A pihenés minden pillanata vagy a gyermekeddel töltött idő aranyat ér. Ezért ne tölts olyan tevékenységekre időt, amelyeket a Neno termékek segítségével le tudsz rövidíteni. A Neno küldetése, hogy ebben a legszebb, de egyben a legnehezebb időszakban minden Anya valódi támogatást érezzen termékeinkkel. Éppen ezért az elektromos mellszívók, aspirátorok, porlasztók, elektronikus dadák, thermopoharak, fogkefék és egyéb Neno termékek segítenek megkönnyíteni és kellemesebbé tenni a mindennapokat a szülők és a babák számára egyaránt.

A Neno termékcsalád a babájukat szoptató anyák minden igényét kielégíti. A teljes higiénia és a tej lefejésének biztonsága érdekében ellenőrizni kell a membrán, a szelepek, a tölcsérek és a csövek kopását. Alkatrészkészletünk minden Neno elektromos mellszívó modellhez kompatibilis és nagyon könnyen cserélhető. A Camino és Bella Twin mellszívók esetében vedd figyelembe, hogy ehhez saját, keresztben csatlakoztatott rögzítőelem szükséges. Ne felejtsd el minden egyes szivattyúzás után gőzzel fertőtleníteni azokat a tárgyakat, amelyek a tejjel érintkeztek.

Az összes Neno mellszívóhoz tartozó szilikon cseretölcsér maximális kényelmet biztosít, és lehetővé teszi a megfelelő tejáramlást pumpálás közben. A 24 mm-es tölcsér, amely tökéletesen illeszkedik a 18,5-22 mm-es mellbimbó átmérőjéhez, tökéletes utazáshoz vagy egyéb olyan helyzetekhez, amikor nem lehet minden használat után megtisztítani a mellszívót. Tölcséreink teljesen biztonságosak, BPA mentesek és tökéletesek minden anya számára.

A tölcsért 6 havonta javasolt cserélni, ha napi 3-nál többször használjuk a mellszívót.

Az összes Neno mellszívó kivehető szelepe gondoskodik arról, hogy a tej a megfelelő irányba folyjon a szivattyúzás során, hatékony pumpálást garantál a mellszívó használatakor, valamint stabilizálja a készülék szívóteljesítményét. A cserélhető alkatrész minden helyzetben biztosítja a készülék megfelelő működését.
A szelepet 2-3 havonta javasolt cserélni (ha napi 1-3 alkalommal használjuk a mellszívót) vagy 4 hetente (ha napi 3-nál többször használjuk a mellszívót).

Cső
Csak akkor szükséges cserélni a csövet, ha nedvesség kerül a tömlőbe vagy az megsérült.

Az összes Neno mellszívó csere membránja teljesen szilikonból készült és BPA mentes. A membrán megakadályozza, hogy tej és nedvesség kerüljön a mellszívó csöveibe, és biztosítja a higiénikus pumpálást. Ezenkívül a Neno mellszívó membránja egy speciális rendszerrel van felszerelve, amely megakadályozza a levegő keveredését a cső és a lefejt tej között a mellszívó működése során.

A membránt 8 hetente ajánlott cserélni (ha napi 1-3 alkalommal használod a mellszívót), vagy 3-4 hetente (ha napi 3-nál többször használod a mellszívót).

A Neno márkát leggyakrabban anyák, szülésznők és szoptatási tanácsadók ajánlják. Termékeinket a fiatal szülőknek ajánljuk, hogy megkönnyítsék mindennapjaikat, és lehetővé tegyék számukra, hogy gyermekeikkel együtt élvezhessék minden pillanatot.

A szoptatás, bár a világ legtermészetesebb dolga, nem mindig könnyű. A tapasztalt szülésznők és a szoptatási tanácsadók is tudják, hogy a jól megválasztott mellszívó a hatékony, egészséges és problémamentes szoptatás alapja.

Súly: 1,05 kg

A csomag tartalma:
- 2x membrán
- 2x szelep
- 1x tölcsér
- 1x PVC cső

Kompatibilis mellszívók:
- Neno Mare
- Neno Angelo
- Neno Bueno
- Neno Uno
- Neno Due
- Neno Bella
- Neno Bella Twin
- Neno Camino
Csomag súlya: 1051 g

Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!

Hasonló termékek

Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem