Kinderkraft sportbabakocsi Askoy szürke

Cikkszám: MTTF-5902533920389
Gyártó: Kinderkraft
Szerezhető hűségpontok: i
0
Kívánságlistára teszem
Kinderkraft sportbabakocsi Askoy szürke 57.989 Ft
57.989 Ft
Kinderkraft sportbabakocsi Askoy szürke
57.989 Ft

Leírás

Kinderkraft sportbabakocsi Askoy szürke

Az ASKOY-jal könnyebbé válik az életed! Tökéletes társ azon családok számára, akiknek városi és könnyen manőverezhető babakocsira van szükségük. Az ASKOY babakocsi körülbelüla gyermek 4 éves korig használható. Ez egy olyan babakocsi, amely nemcsak a gyermek, hanem minden szülő tetszését is elnyeri. A puha hab kerekeknek köszönhetően még a magas járdaszegélyek sem jelentenek kihívást. Az UPF50 szűrővel ellátott nagyméretű vízálló kupolával és egy sor időjárásálló tartozékkal az ASKOY gyorsan a kedvenc városi segítőddé válik.

Sportbabakocsi 24 kg-ig
Az ASKOY egy könnyű babakocsi, amely tökéletes a sétálás teljes időtartama alatt. A háttámla fekvőhelyzetbe kihajtható, a biztonsági öv pedig az újszülötthöz igazítható. A babakocsi teherbírása 24 kg-ig terjed, maximum 22 kg-os gyermek szállítható benne, és 2 kg-mal terhelhető a tárolója, így akár egy óvodáskorú gyermek is szállítható benne.

Egyetlen mozdulattal összecsukható
Városi rohanásban élsz? Megbízható segítőre van szükséged! Az ASKOY a CLICK & FOLD mechanizmusnak köszönhetően egy pillanat alatt, egy kézzel összecsukható - akár a liftnél, akár a lépcsőn, akár ahhoz, hogy utazás közben a babakocsit az autó csomagtartójába tedd.

Az ASKOY egy könnyen manőverezhető és irányítható babakocsi. A kerekeket nem kell felfújni, párnázottságának köszönhetően pedig nem állítják meg a babakocsit a göröngyös utak vagy a magas járdaszegélyek. A szúrásmentes habszivacsból gyártott első kerekek 360°-ban forognak, ezenkívül reteszelési lehetőséggel is rendelkeznek az egyenes haladáshoz. A hátsó kerekek viszont habszivacs töltettel ellátott gumiból gyártottak a szúrásmentesség és az extra tartósság érdekében.

Fekvő helyzet
A babakocsi háttámlája könnyedén és csendesen szabályozható. Egy pillanat alatt laposra hátrahajtható vagy ülő helyzetbe helyezhető. Így amikor a baba megunja a világ figyelését, könnyedén beállíthatod a (3 állásban állítható,) lábtartóval ellátott háttámlát, aminek köszönhetően gyermeked fekve is szundikálhat.

Nap és eső esetére
Az ASKOY sportbabakocsi a szülő praktikus segítője, amely minden időjárási körülményre fel van készülve. A nagy kupolája UPF50 szűrővel rendelkező, vízálló anyagból készült. Nemcsak az esőtől, hanem az UV-sugárzástól is megvédi a kicsit. A kupola kiegészítő napellenzővel és egy kisablakkal rendelkezik, hogy bármikor láthasd, mit csinál gyermeked.

Felszereltség:
● 3 állásban szabályozható lábtartó
● tartozékok: bögretartó, esővédő fólia
● 2 kg-ig terhelhető kosár
 
Anyagok:
kerekek:
● első kerekek: EVA habszivacs
● hátsó kerekek: habszivacs töltettel ellátott gumi
Huzat: poliészter
Szülőkormány, védőkorlát: EVA habszivacs

Méretek:
● Szétnyitva: 88 x 51 x 108 cm
● Összecsukva: 85 x 51 x 28 cm

A kerekek átmérője:
● első kerekek: 17 cm (7”)
● hátsó kerekek: 25 cm (9”)

Egyéb:
● A szülőkormány hossza: 108 cm
● Az ülés hossza: 85 cm
● A lábtartó méretei: 18 x 34 cm
● Az ülés méretei: 22 x 33 cm
● A háttámla méretei: 45 x 33 cm

Súly: 9 kg
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!

Hasonló termékek

Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem