14.900 Ft
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!
Leírás
A cukrászat magasiskolája - 14.900 Ft
Kötésmód: keménytáblás
Megjelenés: 2019
Kiadó: Geopen Kiadó
Oldalszám: 511
Sorozat: Le Cordon Bleu
Fordító: Király Katalin
Tömeg [g]: 2630
A Le Cordon Bleu intézet séfjeinek több mint 100, lépésről lépésre illusztrált cukrászreceptjével A cukrászat bibliája részletesen ismerteti a legváltozatosabb recepteket: - a közismert, híres klasszikusokat (csokis-pisztáciás Opera szelet, Háromkirályok lepénye, Fekete-erdő torta, epertorta, málnás macaron), - a könnyen elkészíthető, családi recepteket (lávasütemény olvadó csokoládéval töltve, muffin mangóval és csokidarabkákkal, meleg vanília szuflé, sült alma Tatin módra),