Laptop táska - Fehér

Gyártó: Khoani
Cikkszám: KHO-58_Feh
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: i
125
Elérhetőség: 10 db raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 20.
Szállítási díj: 690 Ft
Kívánságlistára teszem
Laptop táska - Fehér 24.890 Ft Laptop táska - Fehér - KHO-58/Feh - Női laptop táskák - Valódi bőrből készült laptop táska. A4-es iratok, mappák és a laptop kényelmesen elférnek benne Belseje két részre osztott, a bélés hátsó felén na
24.890 Ft
Menny.:db
Széles termékválaszték

Széles termékválaszték

Széles termékkör, hatalmas termékválaszték!
Óriási raktárkészlet

Óriási raktárkészlet

Széles termékkör, hatalmas raktárkészlet!
Megbízható, magyar vállalkozás!

Megbízható, magyar vállalkozás!

Megbízható magyar vállalkozás
Laptop táska - Fehér
24.890 Ft
Menny.:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!

Leírás

Laptop táska - Fehér - 24.890 Ft

Laptop táska - Fehér

 

Fedezze fel a stílus és funkcionalitás tökéletes kombinációját ezzel a valódi bőrből és műbőr, vízhatlan anyagokból készült fehér laptop táskával. Ez a táska nemcsak elegáns megjelenést biztosít, hanem praktikus megoldást is kínál mindennapi használatra.

Főbb jellemzők:

  • Tágas belső tér: Az A4-es iratok, mappák és a laptop kényelmesen elférnek benne, így minden fontos dokumentumot és eszközt egy helyen tarthat.

  • Két részre osztott belső: A belső tér két részre van osztva, a hátsó felén egy nagyméretű, cipzáras zseb található, míg az elülső részben egy speciális laptoptartó zseb helyezkedik el.

  • Szivaccsal bélelt oldalfalak: A szivaccsal bélelt oldalfalak extra védelmet nyújtanak a laptopnak és egyéb értéktárgyaknak.

  • Felcsatolható vállpánt: A felcsatolható vállpánt kényelmes hordozást biztosít, így a táska könnyedén viselhető akár hosszabb ideig is.

Méretek:

  • Szélesség: 40 cm

  • Magasság: 31 cm

  • Mélység: 7 cm

Ez a fehér laptop táska ideális választás mindazok számára, akik értékelik a minőséget és a stílust. Legyen szó üzleti találkozóról vagy mindennapi használatról, ez a táska minden helyzetben megállja a helyét.