Neno melltartó - Libero mellszívó-tartó

Cikkszám: MTTF-5902479673622
Gyártó: Neno
Szerezhető hűségpontok: i
0
Kívánságlistára teszem
Neno melltartó - Libero mellszívó-tartó 22.990 Ft
22.990 Ft
Neno melltartó - Libero mellszívó-tartó
22.990 Ft

Leírás

Neno melltartó - Libero mellszívó-tartó
 
A Neno Libero mellszívó-tartó melltartó/fűző kötelező darab egy aktív anyukának. A különlegességét az adja, hogy szabaddá teszi a kezeket a mellszívó használata közben. A feltevés egyszerű: felveszi a melltartót, az elektromos készülék motorját maga mellé helyezve a mellszívó tölcsérét a mellére rögzíti, és kész! Megy magától! A fejős melltartó kompatibilis az összes Neno mellszívóval és univerzális méretű (XS-XL).
 
A kikapcsolódás minden egyes pillanata vagy a babával töltött idő aranyat ér. Így időpocsékolás olyan tevékenységekkel tölteni, amelyek helyettesíthetőek egy kifejezetten az Ön számára készített eszközzel. A Neno küldetése, hogy ebben a legszebb, de egyben legnagyobb kihívást is jelentő időszakban minden anyuka valódi támogatást érezhessen termékeink által. Ezért a Neno márkájú termékek segítenek megkönnyíteni és kellemesebbé tenni a mindennapi életet a szülők és a babák számára egyaránt.

A Neno Libero laktációs fűzővel mindent meg tud csinálni. Amíg melle kiürül, pihenhet, lehet a babájával, de akár a konyhában főzhet vagy a számítógép előtt dolgozhat.

A Neno Libero a kikapcsolódás pillanata! Viselje ezt a melltartót, használja a mellszívót anélkül, hogy tartania kelljen, és tegye kellemesebbé mindennapjait. A Libero 93% puha tapintású pamutból és 7% elasztánból készül, és szabadon állítható a mérete.

A hátsó panel beállításával a melltartót magára szabhatja. Tetszés szerint bővítheti és szűkítheti, mivel úgy tervezték, hogy az XS-től XL méretig viselhető legyen. Élvezze a kényelmet, és, hogy nem kell tartania a mellszívót.

A Libero egy hihetetlenül kényelmes termék, amely támogatja az anyákat a babáikkal való első pillanattól kezdve. Ha a mellei kis távolságban vannak, viselje a Neno Liberót a toldás nélkül, amely két cipzárral nyitható. Ezek kinyitása után 5 cm-rel csökkentheti a tölcsérek közötti távolságot! A melltartó pontos beállításának köszönhetően a tölcsérek szorosan a mellbimbókhoz tapadnak, így nem állnak el, és a mellszívó használata sokkal egyszerűbbé válik.

A mellszívó-tartó melltartón a pántokat saját igényei szerint állíthatja be, hogy azok a lehető legkényelmesebbek legyenek, függetlenül a mellméretétől. A Libero pántjai szélesebbek a szabványosnál, így kényelmesebb viselet az anyatej kinyerése közben. Az akár 46 cm-es beállítási tartománynak köszönhetően a méretet testéhez igazíthatja. Állítsa be magának, és szabadítson fel szabadidőt.

A mell alatti méretbeállítás lehetővé teszi, hogy a mellszívó-tartó melltartót a mellekhez illessze. Az akár 30 cm-es hátsó tépőzáras állításnak köszönhetően a Libero-t úgy állíthatja be, hogy a tölcsérek jól illeszkedjenek, kellemesebbé téve a mellszívó munkáját. XS-XL anyukák, a Libero Önökhöz igazodik, és kiemeli gyönyörű formáikat. Csatlakozzon a „Neno-s anyukák”-hoz még ma!! #nenomums

Használa ki az időt – pihenjen, olvasson egy könyvet, vagy egyszerűen csak figyelje, mi történik az online világban. Mindez pedig a Neno Libero-nak köszönhető, amely lehetővé teszi, hogy babájának úgy nyerje ki az anyatejet, hogy már nincs szüksége a kezei segítségére. A mellszívó tölcséreit egy 4 rétegű rendszer támogatja, amely megakadályozza, hogy működés közben kicsússzanak, és az anyuka ellazulhasson. #relaxwithneno

A Neno Libero a termékcsaládunkban található összes mellszívóval működik, így egy teljes laktációs készletet vehet tőlünk egy helyről, az Ön igényeinek megfelelően. Nem kell aggódnia, hogy a fűző illeszkedik-e Neno mellszívójához. A Libero dupla és szimpla mellszívóval is használható. A mellszívó-tartó melltartót jól kell rögzíteni, hogy a tölcsérek szorosan illeszkedjenek a testhez, különösen a beépített pumpával/motorral rendelkező mellszívók esetén – ebben az esetben olyan szorosan kell viselni, hogy ne legyen rés a tölcsér és az anyag közt.

Technikai információk:
Méret: egy méret, XS-XL közt módosítható
Anyag: 93% pamut, 7% elasztán

- Tépőzáras hátsó beállító pánt: akár 30 cm-ig
- Kényelmes vállpántok: hossza 46 cm, szélessége 2,5 cm
- Tölcsértávolság beállítása: 5 cm-es, 2 cipzárral rögzíthető/kivehető toldás
- 4 rétegű támasztó rendszer

A csomagban egy darab melltartó található, a képeken látható többi termék/tárgy csupán illusztráció.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!

Hasonló termékek

Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem