KidsKit WC fellépő lépcső, bili és szűkítő, 3 az 1-ben, szürke-menta

Cikkszám: BGVN-60006031701
Gyártó: KidsKit
Szerezhető hűségpontok: i
70
Elérhetőség: 2 db raktáron
Várható szállítás: 2024. április 18.
Szállítási díj: 690 Ft
Kívánságlistára teszem
KidsKit WC fellépő lépcső, bili és szűkítő, 3 az 1-ben, szürke-menta 13.990 Ft
13.990 Ft
Menny.:db
KidsKit WC fellépő lépcső, bili és szűkítő, 3 az 1-ben, szürke-menta
13.990 Ft
Menny.:db

LeírásKidsKit WC fellépő lépcső, bili és szűkítő, 3 az 1-ben, szürke-menta

A szobatisztaság elsajátítása, a WC használat mindenképpen tanítást igényel. A legtöbb háztartásban nincs lehetőség gyermek WC és mosdó kialakítására, ezért a hagyományos felnőtt WC-t szükséges átalakítani olyan módon, hogy azt egy kisgyermek is képes legyen használni. Először segítséggel, majd önállóan. Ebben segít a KidsKit WC fellépő lépcső, bili és szűkítő, 3 az 1-ben, szürke-menta.A WC használat tanítását különböző életkorban is el lehet kezdeni, ezzel a témával sok szakkönyv foglalkozik. Alapvetően két segédeszközt ajánlunk, az egyik a bili, a másik a szűkítő. A hagyományos biliket a földre helyezve kell használni. A Toilet Trainer bili része a WC deszka szűkítő részébe van beleszerkesztve és az egész rész ezáltal kapott egy magasítást. A magasabb ülőmagasság kényelmes testhelyzetet biztosít, nem gémberednek el a lábak és a comb rész.A létrára hasonlító kialakítás stabillá teszi a bilit. Nem esik le róla a gyermek, sőr, akár meg is tud kapaszkodni, ha neki az a megfelelő.

Használata

A bili egy mozdulattal kivehető, a tartalmát a WC-be lehet üríteni. Kis méreténél fogva könnyű kitisztítani, akár egy erre használatos vödörben vagy a mosdóban. Minden bili takarítás után fertőtlenítsük a mosdót, ha abban mostuk ki, hogy elkerüljük a fertőzést.Ha a szűkítő részt szeretné használni, akkor az útmutatónak megfelelően szerelje át a lábakat. Bizonyosodjon meg, hogy a terméket jól szerelte össze, az nem laza és nem lötyög.

A szűkítő rész megfelelő elhelyezéséhez hajtsa fel a WC deszkát és a porcelán részre fektesse rá a KidsKit WC fellépő lépcső, bili és szűkítő, 3 az 1-ben, szürke-menta szűkítő részét. A lábak ennek megfelelő dőlésszöget fognak felvenni. Ellenőrizze, hogy a lábak talp része stabilan áll a padlón.A gyermekek szeretnek felmászni létrára, fellépőre, remélhetőleg szeretni fogja ezt a fellépőt is. Mindkét oldalon kapaszkodóval van ellátva, hogy a kisgyermek magabiztosan tudjon ülni a WC szűkítőn. Ha a gyermek félne a mélységtől, akkor a WC szűkítő részben hagyja benne a bili részt. Ez már majdnem olyan érzés, mintha a WC-t használná, de egyáltalán nem kell tartani attól, hogy beleesik a feneke a WC-be.Bili

Lépcsős fellépő

WC ülőke - szűkítő

A bili kivehető így könnyen kiönthető a tartalma.

Könnyű tisztítani.

Összecsukható az egyszerű tárolásért.

Stabil és biztonságos.

Beépített gumifelület teszi a lépcsőfokot csúszásmentessé.

Teherbírása: max.30 kg

TÜV / GS teszt által minősített

Mérete: Fellépő összeszerelve: 41.5 x 25 x 67 cm

csak a szűkítő:  53 x 41 x 35 cmWC csésze szükséges paraméterei:Porcelán magassága WC deszka nélkül: 38-42cm

Porcelán átmérője: 21cmSzögletes WC csészékkel sajnos nem kompatibilis!ÖSSZESZERELÉSI ÚTMUTATÓ


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!

Hasonló termékek

Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem
Kívánságlistára teszem