Legfrissebb Embexy hírek

Tiszta és friss bőr a Byphasse Micellás Vízzel
Embexy

Tiszta és friss bőr a Byphasse Micellás Vízzel

 

A modern bőrápolás világában számtalan termék közül választhatunk, de kevés olyan sokoldalú és hatékony megoldás létezik, mint a micellás víz. Az Embexy webáruház kínálatában elérhető Byphasse Micellás Víz nem csupán egy újabb tisztítószer, hanem a mindennapi bőrápolási rutinod alapvető eleme lehet. De miért is érdemes ezt a terméket választanod?

Jóga Téglák: Típusok és hasznosságuk
Embexy

Jóga Téglák: Típusok és hasznosságuk

 

A jóga egyre népszerűbbé válik világszerte, hiszen nemcsak a testet, hanem a lelket is harmóniába hozza. A megfelelő eszközök használata nagyban hozzájárulhat a gyakorlatok hatékonyságához és biztonságához. Ebben a cikkben bemutatjuk a jóga téglák különböző típusait és azok hasznosságát, hogy segítsünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbb eszközt a jóga gyakorlásához. Fedezd fel, hogyan segíthetnek ezek az egyszerű, mégis sokoldalú kiegészítők abban, hogy még élvezetesebbé és eredményesebbé tedd a jóga élményedet!

RTOS vs. Android: gyerek okosórák operációs rendszereinek összehasonlítása
Embexy

RTOS vs. Android: gyerek okosórák operációs rendszereinek összehasonlítása

 

A gyerek okosórák piaca egyre szélesedik, és a szülők egyre több opció közül választhatnak. Az egyik legfontosabb tényező, amely befolyásolhatja a választást, az okosóra operációs rendszere. Két fő típus közül választhatunk: RTOS (Real-Time Operating System) és Android. De mi a különbség közöttük, és melyik a jobb választás?

Gyakran ismételt kérdések

Vásárolhatok-e regisztráció nélkül az EMBEXY webáruházban??
Természetesen igen, csak tedd a kosaradba a kívánt termékeket, töltsd ki azokat az adatokat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy elérhessünk téged a rendelés teljesítése kapcsán & már le is adhatod a megrendelésed.
Jár-e bármilyen kötelezettséggel a regisztráció?
A regisztráció teljesen ingyenes, nincs és a jövőben sem lesz semmiféle költséged, kötelezettséged a regisztráció miatt.
Milyen hasznos lehetőségeket, funkciókat kínál számomra a regisztráció?
Ha úgy döntesz, hogy regisztrált felhasználóként vásárolsz, az egyrészt azzal az előnnyel jár, hogy nem kell újra és újra kitöltened adataidat, illetve lehetővé teszed, hogy az EMBEXY csak a regisztrált ügyfelei számára szóló akciókat kínáljon részedre.
Ha regisztrálok, milyen hasznos funkciókat érek el ügyfélfiókban?
 • rögzítheted szállítási és számlázási címedet, megspórolod magadnak az újbóli adatkitöltések idejét,
 • módosíthatod a rögzített szállítási és számlázási címeidet,
 • módosíthatod jelszavadat,
 • kívánságlistát hozhatsz létre smiley, elmentheted egy későbbi időpontra a neked tetsző termékeket, később visszatérhetsz és könnyedén megtalálhatod a listádban az elmentett termékeket,
 • kérhetsz értesítést, ha egy termék átmenetileg nem kapható, az értesítést pedig megtalálod Ügyfélfiókodban is smiley,
 • visszakeresheted korábbi rendeléseidet: hasznos funkció, ha pl. ugyanazt a terméket újra meg kívánod rendelni wink
 • megrendelheted, de akár törölheted is fiókodban a Hírlevél szolgáltatásunkat,
 • ráadásul törzsvásárlóként használhatod a VIP ügyfelek számára fenntartott levélfiókunkat is, melyet kiemelten kezelünk.
Hogyan regisztrálhatok?
Kattints a fejlécben a >Belépés< gombra, majd keresd meg a megjelenő ablak alján a >Hozz létre saját fiókot< linket, töltsd ki a regisztrációhoz szükséges adatokat az űrlapon és már kész is vagy, elérhető a fiókod.
 
A későbbiekben, ha meggondolom magam, törölhetem-e ügyfélfiókomat az EMBEXY oldaláról?
Természetesen igen, törölheted. Az Ügyfélfiókodba belépve találsz egy >Személyes adatok törlése< felirattal ellátott gombot. Kérelmed eljut az EMBEXY ügyfélszolgálatára, melynek alapján megkezdjük az intézkedést a fiók törlésére. A törlési kérelmedet 30 napon belül feldolgozzuk.
Ha netán véletlenül indítottad el a fióktörlésre vonatkozó kérést vagy meggondoltad magad és mégis szeretnéd a fiókod megtartani, jelezd nekünk mielőbb, hogy a törlésre vonatkozó kérelmedet felfüggeszthessük.
 
Hogyan módosíthatom a jelszavamat?
Ha elfelejtetted a jelszavadat, válaszd a >Belépés< menüpontot az EMBEXY fejlécében, a megjelenő ablakban kattints az >Elfelejtett jelszó< lehetőségre. Rendszerünk pillanatokon belül küldi az ideiglenes jelszavadat, melyet jusson eszedbe azonnal meg is változtatni ;).
Ha nem felejtetted el a jelszavadat, de biztonsági vagy egyéb okból meg kívánod változtatni, lépj be Ügyfélfiókodba és válaszd a >Jelszócsere< lehetőséget.
Hogyan tudok rendelést leadni az EMBEXY-n?
Egyrészt rendelhetsz vendég vásárlóként, regisztráció nélkül, de akár törzsvásárlóként, regisztrált fiókból.
 
A rendelés menete:
 • tedd a kiválasztott terméke(ke)t a szükséges mennyiségben a kosaradba,
 • kattints a >Tovább a kosárhoz< gombra,
 • ellenőrizd az összeállított megrendelést:
  • ha szükséges, térj vissza még a >VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA< gomb segítségével az áruházunkba,
  • ha mindent rendben találtál, folytasd a vásárlás menetét a >TOVÁBB A PÉNZTÁRBA< gombbal,
  • ha mégsem szeretnéd a terméke(ke)t megvásárolni, a >törlés< linkre kattintva törölheted a terméke(ke)t,
 • a pénztár oldalon jusson eszedbe beváltani a kupon és hűségpont kedvezményeidet (ha vannak),
 • a következő oldalon add meg vagy válaszd ki a címet, ahová a csomagot kéred eljuttatni,
 • ezt követően válaszd ki a neked leginkább tetsző szállítási módot. FONTOS, hogy vedd figyelembe a megrendelt termékek össz-méretét és súlyát, ha túl nagynak vagy soknak vagy nehéznek találod az össz rendelésed, VÁLASSZ INKÁBB FUTÁRSZOLGÁLATOT, mert nem biztos, hogy a csomagautomatákba beférnek a termékeid,
 • mindjárt kész is a megrendelés, már csak a neked leginkább alkalmas fizetési módra vagyunk kíváncsiak :), válassz kérjük a felkínált lehetőségek közül,
 • mikor ezzel is megvagy, MINDENKÉPP ELLENŐRIZD A MEGRENDELÉSED ÖSSZEGZÉSÉT, ha szükségesnek találod, lépj vissza vagy fűzz a megrendelésedhez megjegyzést az arra felkínált szövegdobozban
 • fogadd el a Vásárlási feltételeket, egyben járulj hozzá a személyes adataid kezeléséhez, mert ezek nélkül nem áll módunkban rendelést fogadni,
 • majd kattints rá a >MEGRENDELEM< gombra.
Mi történik, miután leadtam a rendelésem?
A megrendelések feldolgozása a beérkezések sorrendjében, munkanapokon, munkaidőben történik. 
A rendelés beérkeztétől a csomagfeladásig minden lépésről visszaigazoló e-mailt fogsz kapni a rendeléskor/regisztrációkor megadott elektronikus címedre.
Amennyiben nem kaptál visszaigazoló levelet a rendelés beérkeztéről,
 • először kérjük, ellenőrizd a SPAM mappádat. Ha levelünk ott landolt, kérjük, egyszerűen húzd át a kapott visszaigazolást a normál beérkezett üzenetek mappába, ezzel hozzáadod a webáruházunkat a megbízható feladókhoz, így a későbbiekben már ide érkeznek üzeneteink,
 • törzsvásárlóként ellenőrizd felhasználói fiókodat, ott láthatod, sikerült-e ténylegesen leadnod a megrendelésedet, amennyiben ott sem szerepel, pedig a megrendelés során semmilyen hibaüzenetet nem kaptál, fordulj kérjük ügyfélszolgálatunkhoz (telefonon hétköznap 10:00-17:00 óra között érsz el bennünket, e-mailben használd a VIP ügyfeleink számára fenntartott e-mail címünket, melyet regisztrációkor küldtünk meg részedre),
 • vendég vásárlóként fordulj szintén az ügyfélszolgálatunkhoz (telefonon hétköznap 10:00-17:00 óra között érsz el bennünket, e-mailben használd vendégvásárlóként a rendeles@embexy.hu e-mail címet).
Már leadtam a rendelésem, de még szeretnék hozzáadni termék(ke)t. Mit tehetek?
Mivel folyamataink nagy része automatizált, ezért általában nem lehetséges a csomaghoz hozzáadni új vagy több terméket, azonban sürgős esetben keresd fel ügyfélszolgálatunkat, ha a csomag még nem került összeállításra, van esély, hogy sikerül wink.